Doprava ZDARMA

Povestea Altisportului

În istoria companiei AltiSport, pe lângă succesul comercial, este profund înrădăcinată și o poveste de pasiune și determinare. După terminarea serviciului militar și în ecourile revoluției blânde, Aleš Titlbach, în vârstă de douăzeci de ani, și-a început călătoria antreprenorială în pitorescul oraș Litvínov. În mai 1995, a deschis aici primul său magazin de îmbrăcăminte sportivă. Cu succesul crescând, în 1998 s-a mutat în orașul mai mare Most, unde în magazinul Prior a deschis un magazin de peste 750m2. Nu era doar un magazin - era un întreg etaj dedicat îmbrăcămintei sportive, cu propriul depozit deasupra magazinului.

Story
Story

Cu noul mileniu a venit și ideea vizionară a comerțului online. În 2012, a fost finalizată hala de depozitare din Lomă lângă Litvínov, ceea ce ne-a permis să expediem comenzi în întreaga Republică Cehă din complexul nostru de 5.000m2. Încă din 2010, eram mândrii deținători ai premiului "Magazinul Anului" în categoria modă și îmbrăcăminte - și acest premiu îl câștigăm regulat. În 2013, am atins vârful - am devenit câștigătorii absoluti în categoria Eshop al Anului în Republica Cehă.

Story
Story

Inovațiile în afaceri ne-au dus la colaborarea cu producători străini la începutul anului 2010, ceea ce a dus la nașterea propriei noastre colecții. Cinci ani mai târziu, în 2015, am prezentat un alt brand, KIXMI. În 2015, am apărut pentru prima dată în publicitatea televizată și în anul următor, îmbrăcămintea noastră a devenit o parte integrantă a serialelor și filmelor.

Story
Story

Clienții noștri mulțumiți vorbesc de la sine. Sărbătorim jumătate de milion de clienți în Republica Cehă și expediem 300.000 de pachete anual! În 2016, ne-am mutat în spații de depozitare și mai mari în centrul Litvínovului, cu o suprafață de 10.000m2.

Story
Story

Anul 2020 a fost un punct de cotitură. Ne-am hotărât să ne extindem în Europa și am deschis primul magazin online în Slovacia. Creșterea echipei noastre a continuat cu sosirea lui Vojta Titlbach, fiul fondatorului Aleš, și astfel a început producția noastră proprie în Republica Cehă. În 2023, ne-am extins operațiunile cu magazine online în Ungaria, Polonia, România și am lansat, de asemenea, un portal B2B în Republica Cehă.

Story
Story

Întreaga călătorie a AltiSportului este o poveste nu doar de succes în afaceri, ci și de pasiune familială și spirit inovator. Și așteptăm cu nerăbdare următoarele capitole ale acestei povești incitante!

Story

 

 

Ne pasă de confidențialitatea dumneavoastră Folosim cookie-uri și instrumente similare necesare pentru a vă permite să faceți cumpărături, pentru a îmbunătăți experiența dvs. de cumpărături și pentru a vă oferi serviciile noastre.
Mai multe informații Mai puține informații